Aan de slag met je nieuwe HaydiGO account

Welkom bij HaydiGO!

In deze handleiding leggen we uit hoe je aan de slag gaat in HaydiGO. Via deze pagina herleiden we je naar alle handleidingen om je account en webshops in te stellen. Bij HaydiGO weten wij heel goed dat geen enkele onderneming hetzelfde is en iedereen zijn eigen bedrijfsprocessen hanteerd. Daarom laten wij niet alleen zien hoe onze software werkt, maar denken wij ook graag mee.

Zodra wij een HaydiGO account voor je hebben aangemaakt, beginnen wij met het inrichten van je HaydiGO omgeving. Wij richten een aantal zaken alvorens voor jullie in, zodat het onboarding proces sneller verloopt en je zo snel mogelijk kan beginnen.

De zaken die wij inrichten zijn het volgende:

Nadat we bovenstaande instellingen hebben voltooid, sturen we je zo snel mogelijk je inloggegevens en kun je inloggen in je eigen omgeving. Nu is het tijd om zelf aan de slag te gaan.

To-do list stap voor stap:

(klik op het onderwerp om naar de uitleg te gaan)

1. Printer toevoegen/installeren
      2. Print templates wijzigen/checken
      3. Productlijst(en) aanmaken
      4. Verkoopplatform koppelen
      5. Pakketdiensten toevoegen
      6. Magazijn instellen
      7. Importeren van locaties en voorraden (nadat de marktplaats is gekoppeld)
      8. Gebruikers aanmaken
      9. Retourredenen opgeven
      10. E-mail templates wijzigen/checken