Printer installeren in HaydiGO

Om pakbonnen, verzendlabels en meer af te drukken, dien je onze Print Proxy Applicatie te installeren en deze hier te registreren. Selecteer vervolgens de printers die je wilt gebruiken op deze computer.

Log in op je HaydiGO account en ga naar instellingen

Redenen voor teruggave

Scroll naar beneden en klik op “Print Proxy Computers”

Print Proxy Computers

Overzicht met alle gekoppelde printers

Hier vind je een lijst met alle gekoppelde printers. Om een nieuwe printer toe te voegen download je de Print Proxy Applicatie.

Applicatie downloaden

Applicatie downloaden

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord van HaydiGO

Print Proxy Applicatie HaydiGO

Keer terug naar HaydiGO

Klik op het blauwe plusje rechts in het scherm om je computer toe te voegen.

Printer Instellingen

Selecteer hier je computer en printers

Let op: de printers moeten verbonden zijn met je computer. Pas dan detecteert de applicatie alle printers die op je computer verbonden zijn.

Opslaan en herhaal de stappen met alle computers in je magazijn