Wat zijn attributen en hoe maak ik die aan?

Attributen

Attributen vertegenwoordigen kenmerken van het product, zoals productnaam, afbeelding, SKU, kleur, fabrikant, etc. Creëer en berwerk in HaydiGO eenvoudig al jouw attributen die je bij families, orders, inkooporders, retouren en leveranciers wilt gebruiken.

Een attribuut toevoegen in HaydiGO

Log in op je HaydiGO account.

Binnen je portal, navigeer rechtsboven naar het tandwiel. Hier ga je naar de instellingen. Scroll vervolgens naar beneden totdat je attributen tegenkomt en klik hierop.

Attributen HaydiGO

Lijst met attributen

In het overzicht vindt je een lijst met alle attributen. Om een nieuwe attribuut toe te voegen klik je op het blauwe plusje rechtsboven en krijg je een scherm waarin je een attribuut kan toevoegen.

Attributen toevoegen