Privacybeleid

1. Inleiding

Wanneer je contact met ons opneemt, deel je persoonsgegevens met ons. Deze geef je vaak zelf door, zodat wij jouw vraag kunnen beantwoorden of je op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen. Maar soms geef je ook informatie door zonder dat je deze zelf actief aan ons verstuurt (bijvoorbeeld via cookies). In deze privacyverklaring leggen we graag uit welke gegevens we van je verzamelen, waarom we deze nodig hebben, wat we hiermee doen en welke rechten je hebt. Kortom; hoe gaan we om met jouw persoonsgegevens en privacy?

Ben je een (potentiele) cliënt van HaydiGO dan kun je op onze website de privacyverklaring voor cliënten vinden. Hierin staat hoe we met jouw gegevens omgaan en wat jouw rechten zijn.

 

2. Wat zijn persoonsgegevens?

Onder persoonsgegevens valt alles waardoor wij kunnen zien óf waardoor we kunnen achterhalen dat jij het bent. Dit zijn directe persoonsgegevens, zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer, maar ook gegevens waardoor we gemakkelijk kunnen achterhalen dat bepaalde gegevens of acties bij jou horen, zoals je IP-adres. Wanneer je een formulier invult op de website of zelfs wanneer je alleen onze website bezoekt, geef je ons de beschikking over jouw persoonsgegevens.

 

3. Wie verwerkt jouw persoonsgegevens?

Fulfilment-Software B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens van alle bedrijven die onder
Fulfilment-Software B.V. vallen, zoals HaydiGO B.V. & MobileLayers B.V.

Hieronder vind je onze contactgegevens. Zo kun je ons te allen tijde bereiken wanneer je vragen hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens of gebruik wilt maken van jouw rechten:

Fulfilment-Software B.V.
T.a.v. Gegevensbescherming
4207 HG, Gorinchem
Tel: +31 (0)851 – 302 747
E-mail:  privacy @ haydigo.com

Je hebt het recht om ons te vragen welke gegevens wij van jou verwerken. Dit verzoek kun je schriftelijk indienen per e-mail. Wij zullen vervolgens binnen 4 weken reageren. Vervolgens heb je het recht om ons te verzoeken deze gegevens aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. Tenzij het bewaren van deze gegevens wettelijk van ons wordt vereist. Worden je gegevens in HaydiGO bewaard omdat je een bestelling hebt geplaatst bij een webshop? Dan kun je een verzoek indienen bij desbetreffende webshops, want die zijn namelijk verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens.

Heb je een klacht over deze privacyverklaring? Dan ben je welkom die eerst aan ons door te geven. We beloven je klacht serieus te nemen. Vind je dat we onvoldoende met je klacht doen? Dan heb je altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

4. Welke persoonsgegevens verwerkt Fullfilment-Software B.V. ?

HaydiGO is magazijnsoftware voor webwinkels. Daarom verwerken we naast de gegevens van onze klanten, ook persoonsgegevens van klanten van de webshops die HaydiGO gebruiken.

Als je klant bent bij HaydiGO (of bezig bent om dat te worden, bijvoorbeeld als je een proefaccount aanvraagt), verwerken we de volgende gegevens van je:

– Naam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Internetbrowser en type apparaat
– Overige persoonsgegevens die je ons zelf per mail verstrekt

Als je bij een webshop die gebruik maakt van HaydiGO een bestelling plaatst, verwerken we de volgende gegevens van je:

– Naam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Bestelgeschiedenis
– Overige persoonsgegevens die in het opmerkingen veld van een bestelling zijn achtergelaten
– Mogelijk overige persoonsgegevens die door de webshop worden opgeslagen in een bestelling

Als je gebruik maakt van onze website, verwerken we de volgende gegevens van je:

– IP-adres
– Internetbrowser en type apparaat
– Bezochte pagina’s

 

5. Waarom worden persoonsgegevens verwerkt?

We verwerken alleen gegevens voor zover dit nodig is voor onze dienstverlening.
Als je klant bent van HaydiGO, verwerken we je persoonsgegevens:

– Om je de HaydiGO dienst te kunnen leveren
– Om je updates te sturen over wijzigingen aan ons product of dienstverlening
– Om je ondersteuning te kunnen bieden en daarbij ook te verifiëren dat je bent wie je zegt dat je bent

Als je bij een webshop die gebruik maakt van HaydiGO een bestelling plaatst, verwerken we je persoonsgegevens in opdracht van de webshop. Zij is verantwoordelijk voor welke gegevens worden opgeslagen en waarom.

Als je gebruik maakt van onze website, verwerken we je persoonsgegevens:

– Om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website zodat we die kunnen verbeteren
– Om inzicht te krijgen in welke advertentiekanalen goed werken en welke niet
– Om je vraag te kunnen beantwoorden of om je aanvraag voor bijvoorbeeld een demo te kunnen verwerken

 

6. Hoe lang bewaren we gegevens?

Als je klant bent van HaydiGO, bewaren we je gegevens zolang je klant bent van HaydiGO. Ook bewaren we daarna je contactgegevens, zodat als je later opnieuw klant wordt we je beter kunnen helpen. Voor de financiële administratie zijn we verplicht je gegevens minstens 7 jaar te bewaren nadat je klant bij ons geweest bent.

Alle gegevens die jij in je HaydiGO account opslaat, die wij dus hebben als “verwerker”, bewaren we totdat je die zelf verwijdert. Als je je HaydiGO abonnement opzegt, verwijderen we alle data die je in HaydiGO hebt opgeslagen na 30 dagen.

Gegevens over website-bezoekers bewaren we maximaal 14 maanden en maken we waar mogelijk (pseudo)anoniem.
Indien je ons mailt, blijft de inhoud van je mail bij ons bewaard. Zo kunnen we later altijd opzoeken wat we hebben afgesproken.

 

7. Beveiliging van gegevens

Wij zullen zorgdragen voor een adequate beveiliging van persoonsgegevens, zoals versleutelde opslag waar mogelijk en gebruik van TLS beveiligde verbindingen tussen onze servers en jou als gebruiker.
We zorgen ook voor passende organisatorische maatregelen om verlies of onrechtmatige verwerking te voorkomen.
Ook als gegevens op servers van subverwerkers worden opgeslagen, zorgen wij voor adequate beveiliging en waarborg van privacy.

 

8. Verstrekken van gegevens aan derden

We zullen je persoonlijke gegevens nooit verkopen of verhuren. We verstrekken zonder jouw toestemming nooit persoonsgegevens aan andere organisaties, tenzij we dat wettelijk verplicht zijn.

Wel maken we voor sommige delen van de applicatie gebruik van subverwerkers die daardoor technisch gezien ook toegang hebben tot gegevens. Welke organisaties dat zijn en waarvoor we ze gebruiken, vind je in het overzicht van verwerkers op https://haydigo.com/nl/privacy-verwerkers.

 

9. Gebruik van cookies

Wij maken gebruik van functionele cookies, bijvoorbeeld om te bepalen als welke gebruiker je bent ingelogd.
Daarnaast laden we Google Analytics, die zijn eigen cookies achterlaat. Dat lees je onder het volgende kopje.

 

10. Google Analytics

Op onze website maken wij gebruik van Google Analytics om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt. Daardoor wordt je gedrag op onze website doorgestuurd naar Google. In het privacybeleid van Google vind je hoe je gegevens door Google Analytics worden gebruikt. https://policies.google.com/privacy?hl=nl

 

11. Wijzigingen aan deze privacyverklaring

Zodra de verwerking van persoonsgegevens wijzigt, zullen wij deze privacyverklaring bijwerken. Op deze pagina is altijd de huidige versie van de privacyverklaring te bekijken.

Laatste update: 04-04-2019