PostNL koppelen aan HaydiGO

PostNL

Om de koppeling tussen HaydiGO en PostNL te realiseren hebben we een aantal gegevens nodig. Hieronder leggen we je uit waar je deze gegevens kan opzoeken.

De benodigde gegevens:

PostNL koppelen
PostNL deel 2

Stappenplan

Stap 1

Log in op Mijn PostNL en klik rechts bovenin op mijn account.

Stap 2

Hierna scroll je naar beneden en klik je onder “toegang-instellingen” op “API Beheren“.

Stap 3

“Scroll omlaag en kies onder API sleutel: Productie Sleutel aanvragen”. Staat er een sleutel van een eerdere koppeling, dan kan je deze gebruiken.

Stap 4

Sla alle gegevens van de pagina op. Alle gegevens die we nodig hebben staan in de afbeeldingen bovenaan deze pagina.

Stap 5

De laatste stap is om deze gegevens te delen met het HaydiGO team, zodat we de integratie met PostNL kunnen instellen.

Maak een nieuwe mail aan en stuur deze mail naar het HaydiGO support e-mailadres (support@haydigo.com)

Je onderwerp structuur moet als volgt zijn:

“Verzenddienst” koppelen

Voorbeeld onderwerp: PostNL koppelen

De inhoud van uw e-mail moet de volgende informatie bevatten:

– Verzendplatform

– Alle verzamelde gegevens die in de eerste afbeelding zijn getoond

– Inlog MijnPostNL (zodat wij de koppeling kunnen testen)

– Winkeleigenaar/beheerder contact e-mailadres en/of telefoonnummer

Stap 6

Voer de juiste transportcode in.

Bol.com: Om de juiste transportcode te vinden ga je naar de pagina van bol.com -> https://developers.bol.com/appendix-a-transporters/

Hoe je de API Transport code uiteindelijk instelt in HaydiGO, wordt in het filmpje hieronder getoond.