Verkooporders overzicht

Navigeer naar instellingen

HaydiGO verkooporders klik

Log in bij je HaydiGO account.

Binnen je portal, navigeer links naar de verkooporders

Verkooporders overzicht

HaydiGO verkooporders overzicht

Het overzicht toont alle bestellingen die in HaydiGO binnen zijn gekomen. De bestellingen zijn verdeeld over verschillende tabbladen voor een duidelijk overzicht. Er is ook de mogelijkheid om verschillende filters toe te passen, zodat je in een oogopslag kan zien wat er nog moet gebeuren.

Selecteer kolommen

Het is mogelijk om je kolommen zelf in te stellen en aan te passen met de lijst van attributen. Door op de knop “kolommen” te drukken opent een menu met attributen. Sleep de gewenste attribuut naar de rechterkant en vergeet het niet op te slaan.

Orders filteren

In het overzicht heb je de mogelijkheid om te filteren. Als je op “filter orders” klikt, krijg je opties te zien waaruit je kan kiezen om te filteren. Is het een belangrijke zoekopdracht? Dan kan je de filter opslaan en een naam geven. Dan komt die boven in het menu terecht en kan je direct weer je opgeslagen filter toepassen.

Video: verkooporders overzicht