HaydiGO ondersteuningscentrum

Hoe kunnen wij je helpen?

Is het mogelijk om automatisch te vertalen? (Google Translate)

Haydigo PIM

Met het PIM systeem van HaydiGO is het mogelijk om titels van producten automatisch te laten vertalen. Hoe je dat doet lees je in dit artikel. Als je de functie aan hebt gezet. Zullen producten vertaald worden naar de talen die ingesteld zijn in je omgeving.

LET OP: Door deze service in te schakelen, gaat u akkoord met de extra (google translate API) kosten bovenop uw maandelijkse abonnementskosten.

Log in op je HaydiGO account en klik op “speciale instellingen”

Instellingen
Speciale instellingen

Log in op je HaydiGO account en klik op “speciale instellingen”

Scroll naar beneden en druk op het knopje om auto translate aan te zetten.

Auto translate Google HaydiGO